Ik heb het recept voor jullie uitgetypt. De ingrediënten zijn dingen die je veelal al in huis hebt, handig!
Instagram foto van de laatste keer dat ik deze cake maakte
Benodigdheden/ingrediënten:
- 250 gram suiker
- 250 gram bloem
- 250 gram roomboter (1 pakje)
- 5 eieren
- 2 eetlepels cacaopoeder
- En natuurlijk een bakvorm!
Bereidingswijze:
- Vet de bakvorm in en verwarm de oven voor op 175 graden
- Mix de roomboter (op kamertemperatuur) met de suiker
- Voeg 1 voor 1 de eieren toe onder continu mixen
- Zeef de bloem en voeg dit aan het mengsel toe. Mix weer goed door
- Verdeel het beslag over twee kommen. Slechts een klein deel (ongeveer 1/3) komt in 1 kom, de rest in de andere
- In de kom met het kleine deel beslag voeg je de cacaopoeder toe. Weer even mixen!
- Schep de twee soorten beslag om en om in de cakevorm
- Doe hem 55 á 60 minuten in de oven
- Controleer daarna of hij goed gaar is door middel van een satéprikker. Komt hij droog uit de cake? Dan is je cake klaar!
- Laat minimaal 30 minuten afkoelen voordat je hem uit het blik haalt
- Geniet ervan!
Liefs, Susie
Omg ziet er super lekker uit<3 Leuke post! Ik volg je nu.
BeantwoordenVerwijderenx